Bloom Webb

Vi hjälper små och stora företag över hela Sverige med webb och design, ja allt som rör hur företaget ser ut och upplevs.

Vi börjar alltid med att lyssna, fråga och fundera

En självklarhet kanske men för oss är det en så viktig del av hur vi jobbar. Nyckeln för att göra ett bra jobb, att ta fram en ny hemsida som lyfter företaget, ett produktblad som väcker intresse, ett utskick som målgruppen öppnar läser och reagerar på, allt börjar med att man verkligen förstår uppdraget och er situation. Vad ni vill uppnå och hur ni ska upplevas. Därför ser vi helst att vi får möjlighet att träffas, bjuda på kaffe och ställa våra följdfrågor på er berättelse.

När det är dags att producera

Vi jobbar alltid med effektiviseringar. Det innebär ofta att vi återanvänder principlösningar, struktur och funktionalitet och ibland även designlösningar för att på ett kostnadseffektivt sätt kunna uppnå önskat resultat. Det gör att vi sparar tid och ni får mer för pengarna. Det betyder inte att vi är låsta till en designmall, som en del andra byråer, utan vi anpassar alltid den färdiga lösningen så att den blir exakt så som ni och vi vill att den ska bli. 

Riktigt bra support och service

Vi vill bli en långsiktig partner, någon som ni kan bolla företagets marknadsföring och utveckling med. Därför erbjuder vi både webb och designlösningar, så vi kan tillgodose fler av era behov och göra ert jobb lite enklare. Det medför också att vi satsar på att ge riktigt bra support. Att vi svarar snabbt när ni hör av er, vi fixar mindre ärende omgående och att vi alltid delar med oss av våra synpunkter och rekommendationer på era frågor.

Ring 08 559 24 354 eller maila till morgan@bloom.se


Eller fyll i och skicka formuläret nedan.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!