Professionella nya hemsidor åt företag

Ny Hemsida

Vi bygger nya moderna hemsidor åt företag, stora som små, snabbt och prisvärt

Utifrån era krav och önskemål arbetar vi tillsammans fram en ny hemsida som hjälper er uppnå era mål och tillfredsställa era målgrupper på bästa sätt.

Hemsidans design är viktig för att skapa förtroende och ge besökarna rätt känsla. Magkänslan är avgörande för när en besökare bedömer ett företag på nätet. Budskap i bild och text i rätt form ska samverka med funktion och göra besöket på er nya hemsida så enkelt och behagligt för era besökare som möjligt.
Ni får en ny hemsida med

Avgörande funktioner

Vår process
(sorry om vi är lite lekfulla men det kändes tydligare)
 

strategi

1. Hur ska nya hemsidan "kännas"?

Vi suger ut alla era egna tankar, ideer, krav och målsättningar. Ni berättar om ert företag, era kunder och konkurrenter. Kanske vill ni att vi kollar på andra projekt och hemsidor som inpsiration. Har ni en grafisk manual går vi igenom den tillsammans. 

 
typewriter

2. Vad vill ni berätta?

Vilken information ska finnas med på nya hemsidan och hur ska den prioriteras? Allt får tyvärr inte plats samtidigt men det finns smarta lösningar som vi kan diskutera. Har ni egna bilder, kanske läge att anlita en fotograf igen? Och hur är det med texterna, ska vi skriva om de åt er?

 
beratta

3. Dags att kavla upp ärmarna

Vi tar snabbt fram ett första förslag som ni kan klicka runt i och känna er för. Vad tycker ni, har vi hittat rätt känsla? Skickar sidan rätt signaler, är det lätt att hitta det man söker och ska vi verkligen ha så stora knappar?

 
deskworking

4. Nu börjar det kännas bra!

Detaljerna faller på plats och helheten träder fram. Vi stämmer av sista ändringar på telefon. Skönt, och känslan av att det här blir riktigt bra infinner sig

 
checklist hand

5. Nu kör vi, har vi glömt något?

Sista minuten ändringarna, ett stressat telefonsamtal sedan är vi live. Yes, och det funkar som det ska. Hur var det nu, kommer formulären till info- eller kontaktadressen? Sidan ligger live och besökarna strömmar in. Vi följer deras beteenden noga.

 
drickerckaffe

6. Sådärja då var det klart!

Nepp, har man en hemsida ska man sköta om den löpande. Vi optimerar löpande innehållet utifrån de beteenden vi ser på den nya hemsidan. Referenserna lyfts uppåt på sidan, det blir bättre. Sedan ska nog Anna vara kontaktperson på allt som rör kommuner och landsting, det blir bäst så.

Ring 08 559 24 354 eller maila till morgan@bloom.se


Eller fyll i och skicka formuläret nedan.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!