Bloom - professionella hemsidor

Köpa hemsida

Låt oss berätta hur det går till om ni väljer att köpa hemsida åt företaget från oss på bloom

Vi är en modern webbyrå som tillsammans med våra kunder tar fram prisvärda hemsidor av hög kvalitet. Vi utgår ifrån varje kunds egna målsättningar, ideer och krav och tar fram anpassade lösningar för bästa resultat.

Köper ni en hemsida från oss kan ni vara trygga med att ni gör en bra affär och ni har också fått en långsiktig partner som tar ansvar för hemsidan ni köpt och jobbar långsiktigt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av investeringen. 

Läs några kundereferenser nedan eller besök sidan "Ny hemsida" där vi beskriver mer om processen och funcktionerna.

Utvalda

Kundutlåtanden

 • "
  Som liten organisation så är det svårt att hitta en leverantör som är snabb, kostnadseffektiv och tillräckligt erfaren för att kunna göra och underhålla en professionell hemsida. Bloom har under nästan hela Swesales livslängd på 10 år varit en enormt bra leverantör på alla dessa områden. Förutom att vara väldigt duktiga på det dom gör så är det snabbheten och effektiviteten som sticker ut mest. Jag kan varmt rekommendera Bloom när ni ska producera en ny hemsida eller utveckla er befintliga.
   
  Swesale

  Robert Klatzkow

  • Sales & Marketing Director
  • Swesale
 • "
  Vi sökte länge efter en ny hemsidesleverantör innan vi valde Bloom Webb. Vi fick förtroende för deras sätt att ställa frågor och att de var uppdaterade inom såväl moderna funktioner som design. Vi har fått stor uppmärksamhet av kunder som tycker att vår hemsida känns modern och proffsig. Vi har också fått fler nya kunder som kommer via hemsidan. När man köper av Bloom Webb får man verkligen mycket för pengarna!
   
  Learning4u

  Kenth Dejenstam

 • "
  Holm & Co Fastighetsförmedling AB är specialiserade på att förmedla fastigheter på Öland. Vi är ledande vad gäller kvalitet och har höga krav på vår grafiska profil. Våra kunder nås till största del via web & mobilsurf och för oss var det viktigt med en lokal prägel samt ett modernt & fräscht upplägg på sidan. Vi ville själva sätta prägeln och bloom var mycket lyhörda och smidiga i det arbetet.​
   
  Holm & Co Fastighetsförmedling AB

  Mathias Holm

 • "
  Vi upplever att Bloom från uppstart av projektet med vår nya hemsida varit lyhörda på våra krav och kommit med bra och kreativa förslag och lösningar. De har dessutom varit snabba att svara oss både under projektets gång och efter levererad produkt i form av support. Utöver detta upplever vi att vi hela produktionen väldigt prisvärd. Jag vill varmt rekommendera Bloom och Morgan som en partner för hemsideproduktion.
   
  Fastighetspartner
 • "
  de Belder kontaktade Morgan i samband med att hemsidan skulle lanseras. Jag hade många idéer om hur jag önskade hemsidan. Morgan lyckades lösa mina egentligen alldeles för dyra idéer till fantastiska bra lösningar! Att jobba med Morgan har varit ett rent nöje, det går undan och han är mycket lättsam att jobba med. Skulle starkt rekommendera honom till potentiella nya kunder som är på gång med ny hemsida!
   
  deBelder

  Caroline de Belder

  Nog om oss, nu vill vi gärna höra mer om ert företag och era planer

  Ta kontakt idag så bokar vi in ett kort telefonmöte så ni kan berätta mer och få svar på era frågor innan ni fattar beslutet om att köpa hemsida.

  Så här kan du kontakta oss!

   

  Vad ska man tänka på när man ska köpa hemsida företaget?

  Första steget när ni bestämt er för att köpa en hemsida till företaget från bloom är att vi tar ett möte där vi går igenom er verksamhet, era egna tankar och ideer. Vi är nyfikna på vilka syften ni har med hemsidan och vilka målgrupper som finns. Era svar och våra frågor hjälper till att utforma en webbstrategi som är bäst för er och sedan styr vårt arbete med att förverkliga den nya hemsidan ni köpt.

  Ring 08 559 24 354 eller maila till morgan@bloom.se


  Eller fyll i och skicka formuläret nedan.

  Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

  SKICKAR

  Tack för ert meddelande!

  Vi återkommer inom kort!