Webbdesign by Bloom

Hemsida & Design

Hemsida & Design

Vi är en kreativ webbyrå som utvecklar väldesignade hemsidor åt våra kunder. Vi utgår alltid ifrån varje kunds situation, egna önskemål och ideer och tar fram hemsidans design, sturktur och funktionalitet för bästa resultat. Har man en egen designide kan vi förverkliga den eller om ni samarbetar med en designer kan vi se till att förvandla skisserna till en levande hemsida.

Väljer ni en designad hemsida från oss kan ni vara trygga med att ni gör en bra affär och att ni har fått en partner som tar ansvar och anstränger sig för ett så bra slutresultat som möjligt. Läs några kundereferenser nedan eller besök sidan "Ny hemsida" där vi beskriver mer om processen och funktionerna.

Utvalda

Kundutlåtanden

 • "
  Som liten organisation så är det svårt att hitta en leverantör som är snabb, kostnadseffektiv och tillräckligt erfaren för att kunna göra och underhålla en professionell hemsida. Bloom har under nästan hela Swesales livslängd på 10 år varit en enormt bra leverantör på alla dessa områden. Förutom att vara väldigt duktiga på det dom gör så är det snabbheten och effektiviteten som sticker ut mest. Jag kan varmt rekommendera Bloom när ni ska producera en ny hemsida eller utveckla er befintliga.
   
  Swesale

  Robert Klatzkow

  • Sales & Marketing Director
  • Swesale
 • "
  Vi sökte länge efter en ny hemsidesleverantör innan vi valde Bloom Webb. Vi fick förtroende för deras sätt att ställa frågor och att de var uppdaterade inom såväl moderna funktioner som design. Vi har fått stor uppmärksamhet av kunder som tycker att vår hemsida känns modern och proffsig. Vi har också fått fler nya kunder som kommer via hemsidan. När man köper av Bloom Webb får man verkligen mycket för pengarna!
   
  Learning4u

  Kenth Dejenstam

 • "
  Holm & Co Fastighetsförmedling AB är specialiserade på att förmedla fastigheter på Öland. Vi är ledande vad gäller kvalitet och har höga krav på vår grafiska profil. Våra kunder nås till största del via web & mobilsurf och för oss var det viktigt med en lokal prägel samt ett modernt & fräscht upplägg på sidan. Vi ville själva sätta prägeln och bloom var mycket lyhörda och smidiga i det arbetet.​
   
  Holm & Co Fastighetsförmedling AB

  Mathias Holm

 • "
  Vi upplever att Bloom från uppstart av projektet med vår nya hemsida varit lyhörda på våra krav och kommit med bra och kreativa förslag och lösningar. De har dessutom varit snabba att svara oss både under projektets gång och efter levererad produkt i form av support. Utöver detta upplever vi att vi hela produktionen väldigt prisvärd. Jag vill varmt rekommendera Bloom och Morgan som en partner för hemsideproduktion.
   
  Fastighetspartner
 • "
  de Belder kontaktade Morgan i samband med att hemsidan skulle lanseras. Jag hade många idéer om hur jag önskade hemsidan. Morgan lyckades lösa mina egentligen alldeles för dyra idéer till fantastiska bra lösningar! Att jobba med Morgan har varit ett rent nöje, det går undan och han är mycket lättsam att jobba med. Skulle starkt rekommendera honom till potentiella nya kunder som är på gång med ny hemsida!
   
  deBelder

  Caroline de Belder

  Nog om oss, nu vill vi gärna höra mer om ert företag och era planer

  Ta kontakt idag så bokar vi in ett kort telefonmöte så ni kan berätta mer och få svar på era frågor om hemsidans design med mera.

  Så här kan du kontakta oss!

   

  Hur jobbar ni med vår nya hemsidas design?

  Hemsidans design arbetas fram utifrån den webbstrategi vi tillsammans kommer fram till. Syftet med hela hemsidan och hemsida design är att den ska uppfylla era målsättningar. Vad vill ni att era besökare, kunder, övriga intressenter ska göra på sidan. Kanske vill ni att dem ska ta kontakt med er via telefon, beställa produktinformation, ta till sig argument och fakta om ert budskap. Oavsett vad ni önskar från er hemsida så hjälper vi till att ta fram rätt design för er nya hemsida.

  Ring 08 559 24 354 eller maila till morgan@bloom.se


  Eller fyll i och skicka formuläret nedan.

  Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

  SKICKAR

  Tack för ert meddelande!

  Vi återkommer inom kort!